Agenda


Agenda

Gewone bijeenkomsten

Elke 2de zaterdag van de maand komen we samen voor een gezellige babbel en om praktische zaken te regelen.
Enkel voor leden en kandidaat leden.
Op ons adres van 15u tot 18u.

Andere activiteiten

 • Op 6 februari nemen wij deel aan de eerste staten-generaal van het lokaal sociaal beleid van de stad Antwerpen. Die staten-generaal richt zich tot iedereen die werkt in sociale organisaties, vrijwilligers, onderzoekers en medewerkers van de stad. Samen tekenen we het Antwerps sociaal beleid uit voor de komende jaren.
  Lees meer
 • Op 28 februari werken wij mee aan het ONTmoetingscafé ‘Iedereen zelfadvocaat!’ van ONT (Onze Nieuwe Toekomst) in Gent. Wij verzorgen er de workshop ‘Zelfadvocatenbeweging van/voor vrouwen met een beperking.’
  Lees meer
    
 • Op 8 maart werken wij mee aan de acties in het kader van de Internationale Vrouwendag in Antwerpen. Wij nemen deel aan de Mars tegen seksisme en hebben een stand op het De Coninckplein. Wij maken deel uit van het 8 maart Collectief Antwerpen en bereiden alles mee voor.  
 • Op 28 april wilden wij deelnemen aan de trefdag ‘Divers vrijwilligerswerk’ in Antwerpen om te proberen om allochtone vrouwen uit onze doelgroep te vinden. Die trefdag is door de coronacrisis verplaatst naar een latere datum. 
 • Op 28 mei zouden wij spreken over ons pionierswerk in het kader van een Europees project rond zelfverdediging voor vrouwen met beperkingen in Charleroi. Ook die dag is door de coronacrisis verplaatst naar een latere datum.  
 • Op 13 juni zouden we een feestmaal koppelen aan onze vergadering, ter gelegenheid van ONZE 25STE VERJAARDAG.
  Ook die dag is door de coronacrisis verplaatst naar een latere datum. Voorbehouden voor leden. 
   
 • Op 27 september gaat in Antwerpen ons eerste toonmoment door, ook ter gelegenheid van ONZE 25STE VERJAARDAG! Op de planken staan is voorbehouden voor leden; komen kijken is voor iedereen.
  Lees meer
 • Op 17 en 18 oktober organiseren we in Antwerpen een tweedaagse workshop weerbaarheid en zelfverdediging. Eén dag voor vrouwen met een fysieke beperking en één dag voor vrouwen met een verstandelijke beperking.
  Lees meer
 •  De nationale vrouwendag, een dag met actuele feministische debatten, gaat traditiegetrouw door op 11 november. Dit jaar valt de keuze weer op Gent. Wij werken het aanbod mee uit.