Agenda


Agenda

Gewone bijeenkomsten

Elke 2de zaterdag van de maand komen we samen voor een gezellige babbel en om praktische zaken te regelen.
Enkel voor leden en kandidaat leden.
Op ons adres van 15u tot 18u of online van 15u tot 17u.

Andere activiteiten

 • We starten met onlinegesprekken. Het eerste gaat door op 30 januari om 15u en duurt twee uur. We kozen als thema ‘De kracht van kwetsbaarheid’. De gespreksleiding berust bij Greet Balemans, PRH-coach en ervaringsdeskundige.
  Lees meer
 • Op 8 maart, Internationale vrouwendag, organiseert het Collecti.e.f 8 maars Antwerpen een actie op drie pleinen om 17u30. Wij werkten de actie mee uit. Om het evenement coronaveilig te houden, is inschrijven verplicht. Meer info op Vrouwenstaking: actie in Antwerpen op 8 maart! | Facebook. Ook in andere steden gaan acties door.
 • Op 20 maart om 15u organiseren wij ons tweede onlinegesprek. Het thema is opnieuw ‘De kracht van kwetsbaarheid’; de gespreksleiding berust ook nu bij Greet Balemans, PRH-coach en ervaringsdeskundige.
  Lees meer
 • Op 1 mei om 15u organiseren we ons derde onlinegesprek. Het thema is nu ‘Hoe kweek(te) ik zelfvertrouwen’. Natalia Janssens, de gesprekstherapeute die het gesprek in goede banen zal leiden, heeft zelf een handicap. Toch realiseerde ze bijna al haar dromen.
  Lees meer
 • Op 8 mei om 15u organiseren we ons vierde onlinegesprek. Het thema is opnieuw ‘Hoe kweek(te) ik zelfvertrouwen’. Natalia Janssens, gesprekstherapeute en ervaringsdeskundige, zal ook dit gesprek in goede banen leiden.
  Lees meer