Agenda


Agenda

Gewone bijeenkomsten

Elke derde zaterdag van de maand komen we samen voor een gezellige babbel en om praktische zaken te regelen.

Enkel voor leden en kandidaat leden.

Op ons adres of online van 15u tot 17u.

Onze jubileumvoorstelling

In 2020, ter gelegenheid van onze 25ste verjaardag, creëerden wij Zing, dans, lach en bewonder ons. Het was en is onze bedoeling om ze nadien te tonen aan scholen en andere groepen, met nabespreking.

10 februari, van 14u10 tot 15u: online, in het kader van de Inclusiebeurs van de AP Hogeschool in Antwerpen.

12 maart, van 14u tot 15u: in Vrouwencentrum Alma, in het kader van de Week van de vrouwenrechten van de stad Antwerpen. Wij werkten deze week mee uit.

Andere activiteiten

Onder het motto ‘Naar een toegankelijk en inclusief Antwerpen’ organiseert de stad twee dagen, een inspiratiedag en een ervaringsdag. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Wij werkten voor beiden het aanbod mee uit.

1 februari, van 10u45 tot 12u15: voordracht in Ukkel in het kader van het driedaags congres over partnergeweld van het CPVCF (in het Frans)

8 maart, van 17u tot 19u30: mars en slot-event georganiseerd door het 8-maart Collectief Antwerpen, in het kader van de Internationale Vrouwendag. Wij werkten deze actie mee uit.

19 april, van 9.30 tot 15 uur, inspiratiedag in AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen. Deze dag staat in het teken van geïnspireerd worden en samen werken aan een toegankelijk en inclusief Antwerpen. Om 11u kan u kijken naar onze dansfilm Bewogen dromen. Meer info en inschrijven.

25 april, voormiddag, voordracht in Schaarbeek over geweld tegen vrouwen met een handicap op vraag van Garance (in het Frans).

30 april en 7 mei, van 15u tot 17u30, online uitwisseling over ‘Omgaan met verlies’ tussen vrouwen met een beperking. Afscheid nemen van een (overleden) geliefde, afscheid nemen van een gezond lichaam na een ongeval, afscheid nemen van lichaamsfuncties door een voortschrijdende ziekte, … Het doet pijn. Hoe geef je rouw, pijn, boosheid en verdriet een plaats in je leven? Vrouwen zijn toch sterk? Je schrijft je in voor het geheel van de twee bijeenkomsten.
Life coach Natalia Janssens leidt de gesprekken. Zij is, als vrouw met een handicap, ook door het leven geschoold.

Lees meer

7 mei, van 10 tot 12.30 uur, ervaringsdag van de stad Antwerpen in CoStA, kleine zaal, Sint-Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen. Deze dag staat in het teken van het luisteren naar ervaringen van mensen met een beperking. Meer info en inschrijven.

18 juni tot 21 juni, driedaagse in Blankenberge. Ontspanning voorbehouden aan leden.